TİKA Koordinatörlüğünde Mozambik, Kosova ve Filistinli doktor meslektaşlarımıza Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali GÜNEŞ ve Enfeksiyon  Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr.Üyesi Lokman HİZMALİ’nin de yer aldığı ve koordinasyonunu Fakültemizin sağladığı COVİD 19 Tecrübe ve Deneyim Paylaşım Eğitimi yapıldı.

Eğitimde Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL Covid 19 Korunma Yöntemleri, Enfeksiyon Kontrolü ve İzolasyonu, Doç. Dr.  Ali Güneş Covid 19 Çocuk Hasta Yönetimi, Dr. Öğr. Üyesi Lokman HİZMALİ ise Covid 19 Hastalarında Tanı konularında meslektaşlarımızı bilgilendirdi.

Olusturulma Tarihi:2020-12-30 11:27:53
Guncelleme Tarihi: 2020-12-30 11:28:20