Dönem I öğrencilerine Uyum haftası kapsamında Fakültemiz  Dekanı Sayın Prof.Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL Fakültemize yeni başlayan Dönem I öğrencilerine Hoş Geldiniz Konuşmasından sonra "Covid 19' Enfeksiyon Kontrolü ve İzolasyon " konulu sunum gerçekleştirdi.

Fakültemiz Dekan Yrd. Prof. Dr. Muttalip ÇİÇEK öğrencilerimize Fakültemiz Eğitim Müfredatı ve Eğitim Öğretim ve Sınav Yönergesi ile ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.

Başkent Üniversitesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fazıl Serdar GÜREL tarafından "Tıp Eğitimine Giriş" dersi anlatıldı.

Akran Eğitimini amaçlayan oturumda Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu üyeleri ile tanıştırlar. TEÖK temsilcileri Fakültemiz, şehir, yurtlar, derslerle ilgili tecrübelerini aktardılar.

Fakültemiz öğretim üyelerinden Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Arif Hüdai KÖKEN Dönem I öğrencilerimize Uyum haftası kapsamında Kırşehir'i tanıttı.

Fakültemiz öğretim Üyelerinden Dönem I Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cihan YAVAŞ tarafından "Dönem I Müfredat içerikleri ve Kurul Hedefleri" isimli sunum yapıldı.

Fakültemiz  Değişim Programları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gamze TURNA tarafından Öğrenci Değişim Programları (Erasmus, Farabi, Mevlana) anlatıldı.

Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Halil YETKİNER tarafından Kayseri'de bulunan Gevher Nesibe Darüşşifası ve Tıp Medresesi tanıtıldı.

Fakültemiz öğretim Üyelerinden Başkoordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Halime YILDIZ TOZAK tarafından "Tıp Eğitiminde Ölçme Değerlendirme ve Sınav Sistemi" isimli sunum ile uyum etkinlikleri sona erdi.

Olusturulma Tarihi:2020-10-07 13:06:40
Guncelleme Tarihi: 2020-10-07 13:06:40