Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezunlarını uğurladı. Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda 28 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL, Fakültemiz Dekanı Ali GÜNEŞ, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Muttalip Çiçek, Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Süleyman ERSOY, Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve veliler katıldı.

Fakültemizde dereceye giren öğrencilerimiz Dönem birincisi Müzeyyen Gizem PARMAK, dönem ikincisi Betül BALLI ve dönem üçüncüsü Merve GÜNER'e hediyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL tarafından verildi.