Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından 24 Haziran Pazartesi günü 11:00'da, Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanında düzenlenen törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muttalip Çiçek, Fakülte Sekreterimiz Çiğdem Güven ile akademik ve idari personelimiz katıldı. Törende konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, bayramın önemine dair bir konuşma yaptı. Konuşmasında, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, tüm katılımcıların bayramını kutladı. Konuşmasının ardından personeli ile tek tek bayramlaştı.

 

Rektörlük tarafındam düzenlenen törenin ardından, Fakültemizde de geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni 16:00 da gerçekleştirildi. Gerçekleştilren programa, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş,  Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muttalip Çiçek, Fakülte Sekreteri Çiğdem Güven, akademik ve idari personel ile destek hizmetleri personeli katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen tören de Prof. Dr. Ali Güneş tüm personel ile tek tek bayramlaştı. 

 

Bu anlamlı günde, Fakültemiz Dekanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni, dayanışmanın ve kardeşlik duygusunun pekişmesine vesile oldu. Bayramlaşma töreni münasebetiyle, Tıp Fakültesi  ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde nice güzel bayramlar geçirmeyi temenni ediyoruz.