Fakültemiz temel paydaşları ile işbirliği yapmasına ve ilişkilerinin geliştirilmesine, karar alma süreçlerinde iş dünyası ve diğer paydaşların beklentilerini belirlemesine yönelik oluşturulan "Danışma Kurulumuz" 30.04.2024 tarihinde Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonu'nda, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş başkanlığında bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantıya; Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, temsilcisi Nilüfer Çelik, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Süleymen Ersoy, temsilcisi Doç. Dr. Zeynel Abidin Erbesler, Kırşehir Özel Musa Gül Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Musa Gül, temsilcisi Lütfü İncir, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcisi Alper Yıldırım, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi Özlem Koçtürk Bahat, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Muttalip Çiçek ile Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Sevim ve Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Gökhan Gözel, Fakülte Sekreterimiz Çiğdem Güven ve Kalite Sorumlumuz Nuran Keleş katıldı. Toplantı da Fakültemiz iş ve işleyişi, kalite ve akreditasyon süreçleri  ile ilgili bilgilendirilmeler yapılarak, paydaşlarımızın beklentileri, birlikte neler yapılabileceği, şehrimize, Üniversitemize ve fakültemize ne gibi katkılar sağlanabileceği ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. 

 
Son olarak yapılan organizasyondan duyulan memnuniyet dile getirilerek, toplantı sona erdi. Fakültemiz Dekanlığı olarak Danışma Kurulu üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.