Sosyal Sorumluluk Projelerimiz kapsamında bilinçlendirme ve farkındalık yaratma eğitimlerimiz hocalarımızın danışmanlığında devam etmektedir. Nisan ayı itibariyle ilk olarak   Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü, Yaşlı Bakım Programı Öğretim Elemanı Öğretim Görevlisi Rabia Bayrak danışmanlığında Dönem I öğrencilerimiz ile Kırşehirde bulunan çeşitli okullarda  "Teknoloji Bağımlılığı" konulu tanıtımlar yapıldı.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yürüttüğümüz ve ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz teknoloji bağımlılığı eğitimlerinde; Bağımlılık nedir? Teknoloji bağımlılığı belirtileri nelerdir? Kimler risk altında? Teknoloji ile ilişkimiz nasıl olmalı? Teknoloji bağımlısı olmamak için...gibi konular öğrencilere anlatılarak farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.