Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte,  Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Erol Erşekerci danışmanlığında Dönem I öğrencilerimiz ile "Sağlıklı Beslenme " konulu tanıtımlar yapıldı.

SSP çalışmaları kapsamında Kırşehir Koloji, Cumhuriyet İkokulu ve  30 Ağustos Zafer İkokulu'nda 3. sınıflara yönelik olarak yapılan tanıtımlarda Sağlıklı Beslenme konusunda öğrencilere sunumlar yapıldı. Yapılan sunum sonunda getirilen yiyeceklerle sağlıklı bir öğün oluşturma oyunu oynanarak öğrencilerin bu önemli konuda bilinçlendirilmeleri sağlandı. Sayın hocamıza ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.