Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TTO), Bilimsel Araştırmalar Projeleri Koordinatörlüğü (BAP), Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı (AHİLAB), KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği Koordinatörlüğü (UNİKOP) işbirliği ile düzenlenen AR-GE Birimleri Bilgilendirme Toplantıları'nın ilki 12.03.2024 tarihinde Fakültemiz Seminer Salonu'nda gerçekleştirildi. gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali GÜNEŞ yaptı. Güneş konuşmasında AR-GE süreçlerindeki iş ve işlemler ile işleyiş hakkında genel bilgilendirmelerde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından, Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TTO) Müdürü Öğr. Üyesi Mahmut SARI, Bilimsel Araştırmalar Projeleri Koordinatörü (BAP) Prof. Dr. Muttalip ÇİÇEK,  Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı (AHİLAB) Müdürü Doç. Dr. Hakan KIR,  KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği Koordinatörü  (UNİKOP) Doç. Dr. İsmail DEMİR katılarak birimleri tanıttılar ve uygulamalar konusunda bilgi verdiler. Sayın hovcalarımıza yapmış oldukları bilgilendirmelerden dolayı teşekkür ederiz.