Fakültemiz Dönem I Öğrencilerimiz ile Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında gerçekleştirlen ve danışmanlığını Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü, Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özlem Kara'nın yürüttüğü omurilik felçlileri için tekerlekli sandalye ve işitme cihazı alımı amacıyla geçen yıl başlatılan plastik kapak toplama kampanyasının devamı niteliğinde "Sıfır Atıkla Engelleri Aşıyoruz " projesi muhtevasında Fakültemiz Dönem I ve II amfisinde sinema film gösterimi gerçekleştirildi. 14 Şubat'ta gerçekleştirilen programa Fakültemiz Akademik ve İdari Personel ile öğrencilerimiz katıldı. Projeye destek amacıyla video için Tıklayınız

 

Yapılan film gösteriminin ardından projeye topladıkları kapaklar ile destek veren öğrenci ve personelimize Teşekkür Belgeleri verildi. Belgelerin takdimi sonunda çeşitli çekilişler yapılarak projeye maddi ve manevi olarak destek veren herkes ödüllendirildi.

   

Projede ve programın hazırlanmasında başta sayın Danışman hocamız Dr. Öğr. Üyesi Özlem Kara ve Sosyal Sorumluluk Projesinde yer alan öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen Akademik ve İdari Personelimize Dekanlık olarak teşekkür ederiz.