2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar döneminin başlamasıyla birlikte Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş Dönem I, II ve III öğrencilerimiz ile Dekan Öğrenci Buluşması kapsamında Fakültemiz amfisinde bir araya geldi. Öğrencilerimizin taleplerini dinlemek, sorularını cevaplamak maksadıyla gerçekleştirilen görüşmeye Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muttalip Çiçek, Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Memiş Bolacalı, Dönem I Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ekin Çelik, Dönem II Koordinatörü Doç. Dr. Bilal Çiğ, Dönem III Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Eroğlu ve dönem öğrencilerimiz katıldı. 




Samimi bir ortamda sohbet havasında gerçekleşen görüşmede Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş, Akademik Danışmanlar ile görüşmenin öğrencilerimiz açısından son derece önemli olduğu üzerinde vurgu yaptı. Öğrencilerimizin talep ve sorularına cevap veren Dekanımız karşılaşılan her türlü sorunlarının çözümünde, istek ve taleplerinin karşılanmasında Dekanlık olarak her zaman ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını ifade etti.


  

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. ali Güneş'in konuşmasının ardından Dönem Koordinatörleri ile bir önceki ve bu dönemin ders kurul başkanları tarafından geçmiş kurul geri bildirimleri alındıktan sonra yeni kurul tanıtımı yapıldı.