Üniversitemizde uygulanmakta olan Kalite Yönetim Sistemi kapsamında  her yıl Ocak ayı içerisinde süreç performans hedefleri, faaliyet planları, risk tanımlamaları, paydaş ilişkilerine özgü tanımlamalar ve iyileştirme planlarına yönelik düzenlenen birim toplantıları bu yıl atölye çalışmaları kapsamında  16.01.2024 salı günü Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda " 2024 Yılı Tıp Fakültesi Kalite Faaliyetleri Planlama Toplantısı" doğrultusunda gerçekleştirildi.  Gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş, Üniversitemiz Genel sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ilter, Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk ve fakültemiz kalite komisyon üyeleri katıldı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş öncelikle 2023 yılı yönetim Gözden Geçirme Raporu'nu sundu. Sunumun akabinde 2024 yılı süreç performans hedefleri, faaliyet planları, risk tanımlamaları, paydaş ilişkileri ve iyileştirme planları gözden geçirildi. Son olarak ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil planlamalar ve atölye çalışmalarının lüzumu, AR-GE ( Araştırma Geliştirme ) çalışmaları ve Sosyal Sorumluluk Projelerinin kalite çalışmalarına yansıtılması gerekliliği üzerinde durdu. Ayrıca 17 amaç ve 169 hedeften oluşan  Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine yönelik  hedeflerin plan ve programımızda yer alması gerektiğine vurgu yaptı. Karşılıklı memnuniyetler dile getirilerek toplantı sonlandırıldı.