Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Deri ve Zuhrevi Hastalıklar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak  2019 yılında göreve başlayan Prof. Dr. Kemel Özyurt hocamız, 2021-2024 tarihleri arasında da Fakültemiz Dekan Yardımcisi görevini yürütmüştür. 15.01.2024 tarihi itibariyle Emekli olan sayın hocamıza Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı , Yunus Emre Salonunda 15.01.2024 pazartesi günü veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muttalip Çiçek, Fakülte Sekreterimiz Çiğdem Güven, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Bilal İlanbey, Dr. Öğr. Üyesi Erkan Dulkadiroğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Serdar Şahin ile akademik ve idari personel katıldı. 

           

Yemeğin ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş teşekkür konuşması yaptı. Dekanımızın akabinde söz alan Üniversitemiz Rektörü  Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil sayın hocamıza Dekanlığımızdaki ve hastanedeki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, birlikte çalışmış oldukları süre boyunca duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sayın Rektör hocamızın ardından Prof. Dr. Kemal Özyurt hocamızda Fakültemizde ve hastandeki çalışmaları süresince yaşadığı  hoşnutluğu, mutluluğu belirterek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

      

Yapılan konuşmaların akabinde hocamıza Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil tarafından  tıp sembolü olarak kullanılan ve birçok medeniyette, sağlık, hekimlik, bilgelik, güç ve ebedi yaşamla ilişkilendirilen yılan sembolü takdim edildi.



Sayın hocamıza Fakültemiz Dekanlığı boyunca göstermiş olduğu yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür eder, emeklilik yaşamında sağlık, huzur ve mutluluklar temenni eder, başarılarının devamını dileriz.