Fakültemiz dönem V öğrencilerimiz Sağlıkta İletişim Becerileri Klinik Uygulama Kurulunda bulunan "Özel Durumlarda İletişim (Afet, salgın, kaza vs.)" dersi kapsamında Afet ve Acil Durum Yönetimi İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

Afet ve Acil Durum Yönetimi İl Başkanlığına gerçekleştirilen ziyarettte öğrencilerimize daha önce Başhekimlik ve Sağlık Hizmetleri Başkanlığı yapmış olan Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr.Öğr. Üyesi Mehmet YETİŞ eşlik etti. AFAD il Müdürlüğünde İl Müdürü ve öğretim üyemiz tarafından teşkilatın çalışmaları ve hekimlerin afetlerde görev ve sorumlulukları ve iletişimin nasıl sağlanacağı konuları hakkında bilgilendirme yapıldı.