Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Telekom Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Fakültemizi ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarettte Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Telekom Anadolu Lisesi müdürü Musa Doğançay başkanlığında öğretmenler Bekir Ünal ve Suat Özkaya ile öğrencilere, Temel Tıp Bilimleri Bölüm Histoloji ve Embriyoloji anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özlem Kara ve Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tufan Ulcay  eşlik etti. Fakültemiz derslikleri ve laboratuvarları gezdirilerek, Fakültemiz eğitim-öğretimi, sosyal ve kültürel faaliyetleri hakkında da detaylı bilgiler verildi. Yapılan ziyaret doğrultusunda Fakültemizi yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler geleceklerine yön verecek tercihlerinde önemli bir fikir sahibi oldular. Gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür eder, öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.