Üniversitemiz ve MEB Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü  arasında yapılan protokol çerçevesinde; Kırşehir Fatımatüz Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri  Fakültemizi ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarettte Kırşehir Fatımatüz Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muttalip Çiçek ve Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kara eşlik etti. Fakültemiz derslikleri ve laboratuvarları gezdirilerek, Fakültemiz eğitim-öğretimi, sosyal ve kültürel faaliyetleri hakkında da detaylı bilgiler verildi. Yapılan ziyaret doğrultusunda Fakültemizi yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler geleceklerine yön verecek tercihlerinde önemli bir fikir sahibi oldular. Gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı Kırşehir Fatımatüz Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür eder, öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.