Bu yıl üçüncüsü düzenlenen, Fakültemiz geleneksel masa tenisi turnuvası öğrenci ve öğretim elemanlarımızın katılımlarıyla 19-20 Ekim 2023 ( Perşembe-Cuma ) saat 16:30 da Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen turnuvada, Erkeklerde ilk üçe;
1 . Fakültemiz Dönem III öğrencisi Uğurcan Katkıcı,
2 . Fakültemiz Dönem I öğrencisi Bilal Arda Çalışkan ve
3 . Fakültemiz Dönem I öğrencisiİsmail Talha Gök dereceye girmişlerdir.

Kadınlarda;
1 . Fakültemiz Dönem VI öğrencisi Fatima Baydar ve
2 . Fakültemiz Dönem III öğrencisi Binnur Ecenaz Ayın dereceye girmişlerdir.

Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilerimize, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Muttalip ÇİÇEK, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Kadın hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kara, Temel Tıp Bilimleri Bölümü, Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğrt. Üyesi Güney Gürsoy,  Temel Tıp Bilimleri Bölümü, Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Bilal Çiğ ve Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Pektaş tarafından hediyeler ve plaketleri takdim edildi. Sayın hocalarımıza teşekkür eder ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.