TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları  Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1.Dönem" kapsamında başvurusu yapılan; Akademik Danışmanlığını Fakültemiz Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Ülken Tunga BABAOĞLU'nun, Yöneticiliğini Fakültemiz Dönem 3 öğrencisi Miray ZEYBEK'in ve Proje Ortaklığını da Fakültemiz Dönem 3 öğrencisi Baran Özbaş'ın yürüttüğü 1919B012306977 numaralı "Tıp Fakültesi öğrencilerinde tek kullanımlık ürün tüketim alışkanlıklarının değerlendirilmesi: İç Anadolu'dan bir örnek" başlıklı proje destek almaya hak kazanmıştır. Çalışmalarından dolayı sayın hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.