02-06 Ekim 2023 tarihlerinde kalite çalışmalarında yeni bir döneme adım atan Üniversitemiz, 2015 yılından bu yana kalite çalışmalarını büyük bir kararlılıkla sürdürmektedir. Bu doğrultuda 03 Ekim 2023 Salı günü  EFQM Üstün Performansda Yetkinlik Belgelendirmesi Saha Ziyareti kapsamında Türkiye Kalite Derneği (KALDER) dış değerlendirme ekibinden olan Prof. Dr. Ayşegül Çopur Çiçek tarafından Fakültemiz dış saha ziyareti gerçekleştirildi.

Gerçekleştirlen ziyarette öncelikle Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş, Dekan Yardımcımız ve Birim EFQM temsilcimiz Prof.  Dr.Kemal Özyurt ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Muttalip Çiçek ve Fakülte Sekreterimiz Çiğdem Güven ile bir görüşme yapıldı. Fakültemiz yönetimi ile yapılan görüşmenin ardından, Fakültemiz Öğretim Üyeleri Odak Grupları ve  Fakültemiz Öğrenci Odak Grupları ile Dekanlık Toplantı Salonunda  ayrı ayrı görüşmeler yapıldı. Saha ziyaretleri doğrultusunda Fakültemizi ziyaret eden  Prof. Dr. Ayşegül Çopur Çiçek'e ve bu süreçte emeği geçen destek veren bütün personelimiz ile tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.