Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi, 15 Temmuz Milli İrade Salonunda, 29 Eylül 2023 tarihinde “2022 Yılı Akademik Başarı Ödül Töreni” gerçekleştirildi. Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil,  Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Prof. Dr. Musa Özata, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter, akademik ve idari birim yöneticileri ile akademisyenler ve davetliler katıldı.Gerçekleştirilen törende geçtiğimiz yıl yaptıkları akademik çalışmaların değerlendirilmesi sonucu dereceye giren öğretim elemanlarının ödül ve belgeleri takdim edildi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Akademik Başarı Ödülleri “Bilim Teşvik Ödülleri” ve “Genç Bilim İnsanı Ödülü” olmak üzere iki kategoride ve 8 alanda gerçekleştirildi.  Bilim Teşvik Ödülleri Kategorisi, Sağlık Bilimleri alanında, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serap Yalçın Azarkan birincilik ödülüne, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kemal Örnek ise üçüncülük ödülüne layık görüldü. Sayın hocalarımızı  tebrik eder, çalışma hayatlarında başarılarının daimi olmasını temenni ederiz.