2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında eğitimlerine Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam edecek olan Dönem IV öğrenclerimize Hastane toplantı salonunda bilgilendirme ve uyum eğitimi düzenlendi. Düzenlenen eğitime Fakültemiz Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Muttalip Çiçek, Prof. Dr. Kemal Özyurt, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Baaşkoordinatör Yardımcısı Selda Songur Dağlı, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğrt. Üyesi Lokman Hizmali ve Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Başdoğan ve Dönem IV ile Dönem V öğrencilerimiz katıldı.

Düzenlenen eğitimde öncelikle, Fakültemiz Dekan yardımcısı Prof. Dr. Muttalip ÇİÇEK; KAEÜ Tıp Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav yönergesinde ki değişikliklerden, KAEÜTF Kanıta Dayalı Tıp Eğitimi̇ Usul ve Esasları, KAEÜTF Dönem 4 ve 5 Öğrenci Polikliniği ve Standart/Simüle Hastalarla Eğitim Usul ve Esaslarından ve devamsızlık hakkında bilgilendirmeler yaptı. Sonrasında  Fakültemiz Dekan yardımcısı Prof. Dr. Kemal ÖZYURT; Kanıta Dayalı Tıp Eğitiminin öneminden ve Standart hasta eğitimlerinin yapılma şekli ve hastanede tutum ve davranışlar ile ilgili bilgilendirmeler yaparken,  Başkoordinatör yardımcısı Doç.Dr. Selda SONGUR DAĞLI ise Olgu Temelli Değerlendirmeler hakkında detaylı bilgiler verdi. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğrt. Üyesi Lokman Hizmali'de Hastane Enfeksiyonları ile  İş Sağlığı ve Güvenliği hakkında öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken hususuları dile getirdi. Son olarak  Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Başdoğan, hastane tanıtımı, yemek hizmetleri ile ilgili olarak bilgilendirme yaptı. Sayın Hocalarımıza ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Başdoğan'a teşekkür ederiz.