Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bozkırın Tabipleri Öğrenci Topluluğu, Bilimsel Araştırma Topluluğu ve Ahi Hekimler Gelişim ve Düşünce Topluluğu ile Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi'nin destek verdiği  Erasmus Staj Hareketliliği Deneyim Paylaşımları programı düzenlendi.

Düzenlenen programda Fakültemiz Dönem VI öğrencisi Melih Söylemez 2022-2023 Staj Hareketliliği ( Almanya ) ve Onur Burgucu 2021-2022 Güz Dönemi Erasmus ( Romanya ) değişim programları ve programlara başvuru şartları, programların burs ve konaklama imkanları konularında bilgiler vererek öğrencilerimizin merak ettikleri konular hakkında deneyimlerini paylaştılar. Deneyim paylaşımlarının sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Öğrencilerimize deneyim paylaşımları için teşekkür eder, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.