Dönem 2 ve Dönem 3 öğrencileri ile 2023-2024 eğitim öğretim yılının açılması nedeni "Dekanlık Söyleşileri" yapıldı. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali GÜNEŞ bu dönemlere ait müfredat içeriklerinin nasıl oluşturulduğundan, Fakültemizin EFQM kalite başvurusu ve TEPDAD akreditasyon başvurusundaki süreçler ile ilgili açıklamalar yaptı.

Dekanımızın konuşmasının ardından Dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Muttalip Çiçek ve Prof. Dr. Kemal Özyurt konu ile ilgili ek açıklamalar yaptıktan sonra öğrencilerimizden sorular alındı.

Dekan Yardımcılarımızdan sonra Dönem II koordinatörü Doç. Dr. Bilal Çiğ ve Dönem III Koordinatörü Dr. Öğr. Üyrsi İbrahim Eroğlu kendi dönem tanıtımlarını anlattılar. Rutin olarak yapılan ders kurulu bilgilendirme ve geri bildirim saatinde ise Ders kurulu başkanları ders kurulu hakkında bilgilendirme yaptı.