Üniversitemiz EFQM çalışmaları kapsamında dış paydaş temsilcilerimizinde bulunduğu "Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi Yenilikçi ve Yaratıcı Düşünce Çalışma Komisyonu"  olarak bir çalışma grubu oluşturulmuştur. Paydaş İlişkiler Tablosundaki önceliklerimiz doğrultusunda oluşturulan komisyonda dış paydaşlarımızdan olan Kırşehir İl Salık Müdürlüğü ile Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinin temsilen birer üye, idari ve akademik personellerimizden ve öğrenci dönem temsilcilerimizden oluşan çalışma komisyonumuz ilk toplantısını 12 Eylül 2023 Salı günü gerçekleştirdi.

Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonu'nda gerçekleştirlen toplantımızda dış paydaşlarımıza ve öğrenci temsilcilerimize öncelikle EFQM süreci ve süreç kapsamında yapılan çalışmalar anlatılarak dataylı bilgilendirme yapıldı. Paydaşlarımız ve öğrencilerimizin gelecek süreçte bizden beklentileri, istekleri ve bugüne kadar yaşanan sıkıntıları konuşularak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.  Hep birlikte ileriki dönemlerde daha güzel hizmetlere imza atılabilmesi için neler yapılabileceği, neler yapılması gerektiği konuşuldu.