EFQM Modeli Tanıma ve Ödül Programına başvuran Üniversitemizin ödül sürecine yönelik çalışmaları doğrultusunda, dış paydaşımız Kırşehir Tabip Odası Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz EFQM Modeli Komisyon Üyelerimizin ve Kırşehir Tabip Odası Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Şahin'in katılımlarıyla  07.09.2023 tarihinde 15:30 'da, Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonu'nda, EFQM Modeli Sürdürülebilir Değer Yaratma kriterine yönelik gerçekleştirilen görüşmede, paydaşımıza Üniversitemizin EFQM süreci anlatılmış,  İş ve Yönetişim, Tedarikçi ve Toplum paydaşlarına yönelik memnuniyet anketleri  düzenlenerek paydaşımızın algı ve memnuniyet düzeyleri belirlenmiş, Tabip Odası üyelerine Fakültemiz Tıp tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Arif Hüdai Köken tarafından "aydınlatılmış onam" eğitiminin verilmesi ve birlikte yapılabilecek diğer çalışmalar değerlendirilmiştir. Fakülte Yönetimi ve EFQM Modeli Komisyon Üyeleri olarak  Kırşehir Tabip Odası Başkanımıza teşekkür ederiz.