EFQM Modeli Tanıma ve Ödül Programına başvuran Üniversitemizin ödül sürecine yönelik çalışmaları doğrultusunda, dış paydaşımız Kırşehir İl Milli  Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz EFQM Modeli Komisyon Üyelerimizin ve il Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen ve Müdür Yardımcılarının katılımlarıyla  06.09.2023 tarihinde 16:30 'da, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde, EFQM Modeli Sürdürülebilir Değer Yaratma kriterine yönelik gerçekleştirilen ziyarette, paydaşımıza Üniversitemizin EFQM süreci anlatılmış,  yaratıcı,Yenilikçi ve Yıkıcı Düşünmeye yönelik Farkındalık görüşülmüş, İş ve Yönetişim, Tedarikçi ve Toplum paydaşlarına yönelik memnuniyet anketleri  düzenlenerek paydaşımızın algı ve memnuniyet düzeyleri belirlenmiş ve ve birlikte yapılabilecek çalışmalar değerlendirilmiştir. Fakülte Yönetimi ve EFQM Modeli Komisyon Üyeleri olarak Sayın Müdürümüze ve Müüdür Yardımcılarına güleryüzlülükleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.