EFQM Modeli Tanıma ve Ödül Programına başvuran Üniversitemizin ödül sürecine yönelik çalışmaları doğrultusunda, dış paydaşımız Özel Musa Gül Hastanesi ile bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz EFQM Modeli Komisyon Üyelerimizin ve Özel Musa Gül Hastane yönetiminin katılımlarıyla  05.09.2023 tarihinde 14:00'da, Özel Musa Gül Hastanesi'nde, EFQM Modeli Sürdürülebilir Değer Yaratma kriterine yönelik gerçekleştirilen ziyarette, paydaşımıza Üniversitemizin EFQM süreci anlatılmış,  Öneri Sistemi usul ve Esasları görüşülmüş, İş ve Yönetişim, Tedarikçi ve Toplum paydaşlarına yönelik memnuniyet anketleri  düzenlenerek paydaşımızın algı ve memnuniyet düzeyleri belirlenmiş ve ve birlikte yapılabilecek çalışmalar değerlendirilmiştir. Fakülte Yönetimi ve EFQM Modeli Komisyon Üyeleri olarak Özel Musa Gül Hastane yönetimine güleryüzlülüğü ve misafirperverliği için teşekkür ederiz.