EFQM Modeli Tanıma ve Ödül Programına başvuran Üniversitemizin ödül sürecine yönelik çalışmaları doğrultusunda, dış paydaşımız Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz EFQM Modeli Komisyon Üyelerimizin ve il Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu'nun katılımıyla  01.09.2023 tarihinde  Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nde, EFQM Modeli Sürdürülebilir Değer Yaratma kriterine yönelik gerçekleştirilen ziyarette, paydaşımıza Üniversitemizin EFQM süreci anlatılmış,  İş ve Kamu Paydaşları Protolokü görüşülmüş, İş ve Yönetişim, Tedarikçi ve Toplum paydaşlarına yönelik memnuniyet anketleri  düzenlenerek paydaşımızın algı ve memnuniyet düzeyleri belirlenmiş ve ve birlikte yapılabilecek çalışmalar değerlendirilmiştir. Fakülte Yönetimi ve EFQM Modeli Komisyon Üyeleri olarak Sayın Müdürümüze güleryüzlülüğü ve misafirperverliği için teşekkür ederiz.