Üniversitemizde yürütülmekte olan EFQM çalışmaları kapsamında Modelin 2.3 Yaratıcılık ve İnovasyona Olanak Sağlama kriteri gereğince PR-035 Kıyaslama Prosedürü ve FR-638 Kıyaslama Formuna göre birimlerimiz kıyaslama çalışmalarını yapmaktadır. Bu kapsamda 03.08.2023 Perşembe günü saat 13:00'da Fakültemiz toplantı salonunda Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ile iç kıyaslama çalışmamız gerçekleştirildi



Gerçekleştirilen kıyas toplantısına Fakültemiz Kıyaslama Komisyonunda yer alan, Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Birim EFQM Temsilcisi Prof.Dr. Kemal Özyurt, Dekan Yardımcımız Prof.Dr. Muttalip Çiçek, Fizyoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Seda Koçak, Fakülte Sekreterimiz Çiğdem Güven, Sağlık Teknisyeni Tuba GELEŞ ve Bilgisayar İşletmeni Nuran Keleş katılırken; Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden Kıyaslama ekibinde yer alan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Komisyon Başkanı Prof. Dr. Musa Özata, Dekan Yardımcısı ve Birim Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Turan, Dr. Öğr. Üyesi Fatma Ergün, Dr. Öğr. Üyesi Halime Aydemir, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Ceyhan ve Arş. Gör. Deniz Toprak katıldı. 




EFQM Kıyaslama Formunda yer alan veriler doğrultusunda gerçekleştirilen toplantıda, kıyaslama çalışmalarında birimlerin gelişmeye açık yönleri, iyileştirme faaliyetleri ve iyi uygulama örneklerinin belirlenmesi gibi kriterler karşılıklı değerlendirilerek her iki fakülte açısından da verimli bir şekilde kıyaslama çalışması gerçekleştirildi. Karşılıklı iyi temenniler dile getirilerek ziyaret sona erdi.