7. Eğitici Formasyon Eğitimi Kursu başladı. Fakültemizde Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitiminin başladığı 2016 yılından beri düzenli bir şekilde  öğretim elemanlarımıza yirmişer kişilik gruplar halinde eğitici formasyon eğitimi verilmektedir. Son olarak göreve başlayan 20 kişilik öğretim elemanı grubuna Üniversitemizin Kongre Kültür Merkezi Şeyh Edebali Seminer salonunda  Eğitici Formasyon eğitimi verilmeye başlandı. Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı öğretim Üyesi Doç. Dr. F. Serdar Gürel tarafından yüz yüze verilen eğitimde teorik bilgiler yanında uygulamalar ve küçük grup çalışmaları da yapılıyor. 6-7 Kasım Cumartesi-Pazar günleri devam edecek olan iki günlük eğitim sonunda öğretim üyelerine katılım belgeleri verilecek ve kursun tamamı kayda alınarak Tıp Fakültemizin youtube kanalında  öğretim elemanlarımızın sürekli erişimine açılacaktır.