Filistin An Najah Ulusal Üniversitesinin ev sahipliğinde ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ortaklığında 4. Uluslararası Tıp Bilimleri Konferansı Nablus'ta gerçekleştirildi. 27 Ekim 2019 tarihinde Filistin An Najah Üniversitesinde başlayan konferansa, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya onursal başkan olarak, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil organizasyon komitesi üyesi olarak, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ali Güneş ve Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Kemal Özyurt konuşmacı olarak katıldı.

4. Uluslararası Tıp Bilimleri Konferansının açılış programında bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Filistin'e, bilim dünyasına katkı sağlayacak bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını anlatarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin uluslararasılaşmada önemi yollar kat ettiğini söyledi. Filistin An Najah Ulusal Üniversitesinde gerçekleşen 4. Uluslararası Tıp Bilimleri Konferansına destek olmaktan ve bilimsel alanda katkı sağlamaktan mutlu olduklarını dile getiren Rektör Karakaya, uluslararası bilimsel etkinliklere desteklerinin artarak devam edeceğini kaydetti.