Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği’nde Yenilikçi Tıp ve Bilimsel Makale Yazımı konulu konferans düzenlendi.
Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, TÜBİTAK Bilim Ödülü sahibi Prof. Dr. Özcan Erel tarafından birliğe bağlı sağlık tesislerinde görevli öğretim üyelerine Yenilikçi Tıp ve Bilimsel Makale Yazımı konulu konferans verildi.  Konferans’a Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Süleyman Ersoy, Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Bilal İlanbey ve Birlikte görevli öğretim üyeleri katıldı.