ERCAN SARIKAYA

Fakülte Sekreteri

0 386 280 3900

1971 yılında Ankara’da doğdu. Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü’nü, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü ve İnönü Üniversitesi’nde Sağlık Eğitimi Bölümü’nü, Ahmet Yesevi Üniversitesi Ekonomi Fakültesi’nde Yönetim ve Organizasyon alanında Yüksek Lisans eğitimini bitirdi.

İlk defa 1995 yılında Sağlık Bakanlığı’nda göreve başladı. Sağlık kuruluşlarında Sağlık Eğitimcisi, Hastane Müdür Yardımcılığı, gibi görevlerde bulundu. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yatırım Planlama ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2010 yılında kurum değiştirerek Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne Fakülte Sekreteri olarak atandı. 2010-2011 yılları arasında AEÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’nda Daire Başkanı, 2011-2013 yılları arasında AEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Fakülte Sekreteri görevlerini vekâleten yürüttü. 2013 Ocak ayında AEÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’ne Fakülte Sekreteri olarak atandı ve bir süre bu görevi yürüttükten sonra, 2013 Ağustos ayında Tıp Fakültesine Fakülte Sekreteri olarak tekrar atandı. Halen bu görevi yürütmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.