Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü, Biyofiziik Anabilim Dalı Öğretim Elemanı  Dr. Öğr. Üyesi Güney Gürsoy danışmanlığında Dönem I öğrencierimiz ile “AYDEP Ormanı” isimli ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Projenin “AYDEP'le fidanlar yetiştirip, fidanlar koruyoruz” sloganı ışığında gerçekleştirilen ağaç dikimi, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali GÜNEŞ, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İLTER, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muttalip ÇİÇEK, Proje danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Güney GÜRSOY ve proje ekibinin katılımları ile birlikte üniversitemizde sınavlarında en fazla AYDEP kullanımı gösteren Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ve öğretim üyelerinin katkıları ile hayata geçirildi.

AYDEP kullanımı sayesinde israf olmaktan kurtarılan 60 adet ağaca ithafen, 60 adet yeni fidan üniversitemize kazandırıldı. Sayın hocamıza ve öğrencilerimize bu güzel projelerinden dolayı teşekkür ederiz.