Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Kırşehir Yeşilay Şubesi ile birlikte, Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü, Yaşlı Bakım Programı Öğretim Elemanı Öğretim Görevlisi Yunus Macit danışmanlığında Dönem I öğrencilerimiz "Sağlıklı Yaşam, Tütün ve Teknoloji Bağımlılığına Karşı Farkındalık Kazanma " konulu tanıtımlar yapıldı.

SSP çalışmaları kapsamında Kırşehir Cumhuriyet Ortaokulu ve  Kırşehir Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulu 5. sınıflara yönelik olarak yapılan tanıtımlarda Sağlıklı Yaşam, Tütün ve Teknoloji Bağımlılığı konularıyla ilgili öğrencilere sunumlar yapıldı. Yapılan Sosyal Sorumluluk projesi okul idarecileri ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.Sayın hocamıza ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.